Uusi työjärjestely

Opiskelu

Olen aloittanut 7.10.2019 koirahierojan ammattitutkintoon tähtäävän koulutuksen taitotalossa (ent.amiedu), joka tulee kestämään noin 19.2.2021 saakka.

Koulutus on ensimmäistä kertaa näin laajana ja on siis täyspäiväistä opiskelua monimuoto-opintojen sijaan. Lähiopetusta on noin 22 viikkoa ja työssäoppimistä 25 viikkoa, pitäen sisällään 200h käytännön hierontaa (verrattuna yleisenä vaadittuun 100h) sekä tämän kaiken päälle vielä 12 viikkoa etäopiskelua. Kokonaisuutena laajuus on n.150 osp.

Etsin opiskeluajalleni useampia eri rotuisia ja kokoisia koiria hierottavakseni, jotta pääsen tutustumaan mahdollisimman erityyppisten koirien anatomiaan. Laita rohkeasti viestiä, opiskeluani tukevista hierontakerroista veloitan luonnollisesti opiskelijahinnan (20-25€).

Tämän lisäkoulutuksen myötä pystyn tarjoamaan teille tulevaisuudessa entistä parempaa ja monipuolisempaa palvelua.

Miten opiskelu tulee vaikuttamaan työntekoon?

Aikuiskoulutustuen takia tienaamistani on rajoitettu, enkä saa laskuttaa kuin 250€/kk. Tämä heijastuu eniten asumisiin, jotka ovat tällä hetkellä rajallisesti mahdollisia. Ulkoilutus- ja  opiskelijahieronta-asiakkaitani pyrin palvelemaan normaalisti.

Aina saa ja kannattaa kuitenkin kysyä sen hetkistä tilannetta.

Mukavaa viikkoa kaikille!

Sanna