Uusi tutkinto

Opiskelu

Olen aloittanut 7.10.2019 koirahierojan ammattitutkintoon tähtäävän koulutuksen Taitotalossa (ent.Amiedu), joka tulee kestämään noin helmi-maaliskuun 2021 saakka.

Koulutus on ensimmäistä kertaa näin laajana ja on siis täyspäiväistä opiskelua monimuoto-opintojen sijaan. Lähiopetusta on noin 22 viikkoa ja työssäoppimistä 25 viikkoa, pitäen sisällään vähintään 200h käytännön hierontaa (verrattuna yleisenä vaadittuun 100h) sekä tämän kaiken päälle vielä 12 viikkoa etäopiskelua. Kokonaisuutena laajuus on n.180 osp (pitäen sisällään myös koirien ruokinnan lisäopintokokonaisuuden).

Etsin opiskeluajalleni useampia eri rotuisia ja kokoisia koiria hierottavakseni, jotta pääsen tutustumaan mahdollisimman erityyppisten koirien anatomiaan. Laita rohkeasti viestiä, opiskeluani tukevista hierontakerroista veloitan luonnollisesti opiskelijahinnan.

Lisäopintokokonaisuutena suoritan eläintenhoidon erikoisammattitukinnon alta koirien ruokinnan 50 osp eli keskustelen mielelläni myös tästä aiheesta. Aiheesta lisää myös täällä.

Näiden lisäkoulutusten myötä pystyn tarjoamaan teille tulevaisuudessa entistä parempaa ja monipuolisempaa palvelua.

Mukavaa viikkoa kaikille!

Sanna