Hoitohinnasto 2020

 

Koirien määrä 

Hinta

(Hinta ktv* n jälkeen)

Eläintenhoito (1h)

 1

30€

(18€)

 

 2

35€

(21€)

 

 3

40€

(24€)

 Ulkoilutus-sarjakortit vuodelle 2020 nyt myynnissä!

Säästö jopa 20% normaalihintoihin nähden!

 

 
 Jatkossa varatessanne useamman tunnin ulkoilutuksen/ seuranpidon ensimmäisen tunnin jälkeen -40% alennus seuraavista tunneista saman hoitokerran yhteydessä!
 

Päivähoito 

 1

75€

(45€)

 

 2

90€

(54€)

 

 3

105€

(63€)

       

Viikko (7pv)

 1

485€

(291€)

 

 2

580€

(348€)

 

 3

695€

(417€)

Päivä- ja viikkohoidot sisältävät tavanomaiset kotitaloustyöt asiakkaan kotona sopimuksen mukaan esim. imurointi, pölyjen pyyhintä, postinhaku, kukkien kastelu, mahdolliset sesonkityöt kuten lumityöt tai puutarhatyöt ym. 

 

 

Kissa/Häkki (lukumäärä)

Hinta alkaen

(Hinta ktv*n jälkeen)

Päivähoito 

  1

  55€ →

  (33€ → )

Viikko (7pv)

  1

  350€ →

  (210€ → )

Näitä hintoja käytetään, jos taloudessa ei muita lemmikkejä. Kysy lisää!

Kissojen, kanien, jyrsijöiden ja muiden pieneläinten kohdalla hinnoitteluun vaikuttaa työkuorma, sijainti, hoidon pituus ja eläinten kokonaismäärä. Lopullinen hinta sovitaan tapauskohtaisesti ja kirjataan hoitosopimukseen. 

Extra tutustumiskäynti

 25€

 5 kerran kausikortti (5x1h). Voimassa ostohetkestä 6kk.

Koirien lukumäärä

 Hinta 

 1

 130€ (26€/h)

 2

 150€ (30€/h)

 3

 175€ (35€/h)

Alle 12h mittainen hoito

• kilometrikorvaukset veloitetaan, jos yhdensuuntainen matka yli 15km paikasta Korso

Yli 12h mittainen hoito

• kilometrikorvaukset veloitetaan, jos yhdensuuntainen matka yli 10km paikasta Korso

Hinnat sisältävät asiaankuuluvat vakuutukset.

 


*Kotitalousvähennys on 40 % työn osuudesta, jos työn on tehnyt ennakonperintärekisteriin merkitty yritys. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa henkilöä kohden. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuodessa on 2250 euroa henkilöä kohden (2020). Samassa taloudessa asuvan pariskunnan saama kotitalousvähennys on tällöin jopa 4500€.

Vähennykseen oikeuttavaa kotitaloustyötä on esimerkiksi verovelvollisen käyttämässä asunnossa ja vapaa-ajan asunnossa tapahtuva siivous, pyykinpesu, silitys, muu vaatteiden huolto ja ruuan laitto. Jos henkilö järjestää esimerkiksi perhejuhlat kotonaan tai vapaa-ajan asunnossaan ja pitopalvelu hoitaa siellä tarjoilun, kahvinkeiton ja ruuanlaiton, voi kotitalousvähennyksen saada näistä töistä. Nämä työt ovat tavanomaista kotitaloustyötä ja ne on lisäksi tehty vähennykseen oikeuttavassa paikassa.

Vähennykseen oikeuttaa myös kukkien kastelu sekä piha-alueen ja sillä tapahtuvan puutarhan hoito, kuten nurmikon ja pensasaidan leikkaus. Myös piha-alueella tapahtuva polttopuiden teko ja kasaus, pihapuiden kaato sekä pihapuiden oksien karsinta oikeuttaa kotitalousvähennykseen. Jos näissä töissä käytetään konetta, kuten traktoria, klapikonetta tai nosturia, voi niidenkin työnosuudesta saada kotitalousvähennyksen. Pihapuulla tarkoitetaan tässä esimerkiksi omakotitalon nurmialueella olevaa yksittäistä puuta, joka on lahonnut ja se kaadetaan sen vuoksi (katso vähennyskelvottomista puiden kaatotöistä kohdan 7.2 toinen kappale).

Vähennyskelpoista on myös piha-alueella tapahtuva auraustyö ja muu piha-alueen puhtaanapitotyö. Myös lumen pudotus katolta oikeuttaa kotitalousvähennykseen.

Kaupassa käynti, asiointi ja lemmikin ulkoiluttaminen voidaan katsoa kotitalousvähennykseen oikeuttavaksi tavanomaiseksi kotitaloustyöksi, jos se on osa muuta, laajempaa kotitalous-, hoiva- tai hoitotyötä, vaikka nämä työt eivät sananmukaisesti tapahdukaan verovelvollisen käyttämässä asunnossa tai vapaa-ajan asunnossa. Lemmikillä tarkoitetaan kissaa, koiraa tai muuta vastaa lemmikkieläintä, joka asuu joko asunnon tai vapaa-ajanasunnon asuintiloissa. Hevonen tai poni ei tämän vuoksi ole vähennykseen oikeuttava lemmikki. Vähennyksen edellytyksenä on lisäksi, että kyseisen työn suorittaa mainittua kotitalous-, hoiva- tai hoitotyötä tekevä henkilö.

Lisätietoa https://www.veronmaksajat.fi/asunto-ja-auto/kotitalousvahennys/

 

Ota yhteyttä!