Tietoa minusta

 

Olen reilu kolmekymppinen aikuinen nainen Vantaalta. Eläimet ovat aina olleet iso osa elämääni ja ensimmäinen työkokemus eläinten parissa olikin jo 9.luokalla TET-harjoittelun muodossa – vietin erittäin mielenkiintoisen ja opettavaisen työharjoittelun Fallkullan kotieläintilalla.

Eläintenhoitajatutkinnon suoritin aikuiskoulutuksena heti lukion perään vuosina 2007-2009 Koulutuskeskus Salpauksessa. Koulutuksen myötä ovat lähes tulkoon kaikki lemmikkinä pidetyt lajit tulleet tutuiksi niin sirkoista freitteihin ja käärmeistä deguihin. Itselläni on ollut lemmikkinä koira, kani, marsu, hiiriä, gerbiilejä sekä akvaario.

Koirahierojan ammattitutkinnon sekä eläintenhoidon erikoisammattitutkinnon osa-alueen koirien ruokinnasta suoritin 2019-2021 Taitotalossa (ent.Amiedu), josta kerron lisää täällä 

Kokemusta eläinten kanssa työskentelystä on  siis karttunut jo  yli kymmenen vuoden ajalta. Urani aikana olen työskennellyt mm. Viikin yliopistollisen eläinsairaalan vastaanotossa, lemmikkihoitolassa, huskysafariyrityksessä työ-ja kilpakoirien kanssa, Afrikassa Na’ankuse Wildlife Sanctuary’ssa  luonnonvaraisten villieläinten parissa sekä harjoittanut eläintenhoitotyötä asiakkaiden kodeissa 4H-dogsitterinä vuodesta 2006. Oma yritykseni on ollut toiminnassa vuodesta 2015.

Myös tuotantoeläinten ja hevosten kanssa työskentely on tullut tutuksi – olen työskennellyt islanninhevosvaellustallilla sekä maatilalla nautojen, lampaiden, laamojen, vuohien ja kanojen kanssa. Hoidan siis mielelläni myös isompia eläimiä.

Vapaa-aikanani nautin luonnossa liikkumisesta ja fyysistä kuntoani ylläpidän monipuolisesti mm. kuntosalitreenin, joogan ja pyöräilyn keinoin.

 


Kerron mielelläni lisää itsestäni ja kokemuksistani tutustumiskäynnillä!

Nähdään siis silloin,

Sanna

Ota yhteyttä!