Tietoa minusta

tausta

Olen 31-vuotias aikuinen nainen Vantaalta. Eläimet ovat aina olleet iso osa elämääni ja ensimmäinen työkokemus eläinten parissa olikin jo 9.luokalla TET-harjoittelun muodossa – vietin erittäin mielenkiintoisen ja opettavaisen työharjoittelun Fallkullan kotieläintilalla.

Eläintenhoitajatutkinnon suoritin aikuiskoulutuksena heti lukion perään vuosina 2007-2009 koulutuskeskus salpauksessa. Koulutuksen myötä ovat lähes tulkoon kaikki lemmikkinä pidetyt lajit tulleet tutuiksi niin sirkoista freitteihin ja käärmeistä deguihin. Itselläni on ollut lemmikkinä koira, kani, marsu, hiiriä, gerbiilejä sekä akvaario.

Tällä hetkellä (2019-2021) suoritan koirahierojan ammattitutkintoon tähtävää koulutusta taitotalossa (ent.amiedu), josta kerron lisää täällä: https://www.elaintenhoitaja.com/info/uusi-tyojarjestely/

Kokemusta on karttunut siis jo reilun kymmenen vuoden ajalta. Urani aikana olen työskennellyt mm. yliopistollisen eläinsairaalan vastaanotossa, lemmikkihoitolassa, huskysafariyrityksessä työ-ja kilpakoirien kanssa, Afrikassa yksityisessä luonnonpuistossa luonnonvaraisten villieläinten parissa sekä harjoittanut eläintenhoitotyötä asiakkaiden kodeissa 4H-dogsitterinä vuodesta 2006.

Myös tuotantoeläinten ja hevosten kanssa työskentely on tullut tutuksi – olen työskennellyt islanninhevosvaellustallilla sekä maatilalla nautojen, lampaiden, laamojen, vuohien ja kanojen kanssa. Vapaa-aikanani nautinkin islanninhevosvaelluksista ja muutenkin luonnossa liikkumisesta. Fyysistä kuntoani ylläpidän myös käymällä kuntosalilla.

Oma yritykseni on ollut toiminnassa jo vuodesta 2015.


Kerron mielelläni lisää itsestäni ja kokemuksistani tutustumiskäynnillä!

Nähdään siis silloin,

Sanna

Ota yhteyttä!