Ravitsemusneuvonta

Vappu & Vinski
 
Hei kaikki ?
 
Opintoni ovat edenneet siihen vaiheeseen, että pääsin aloittamaan koirien ruokinnan erikoisammattitutkinnon lisäopintokokonaisuuden 50 osp Taitotalossa (ent.Amiedu) 9/2020.
 
Koulutukseen sisältyi opetusta mm. ruoansulatuskanavan anatomiasta ja fysiologiasta, ravintoaineista, rasvahapoista, eri ruokintatavoista, myrkyllisistä ruoka-aineista, urheilukoiran ruokinnasta, erikoisruokavalioista, ruokintasuunnitelman teosta, rehuhygieniasta, rehujen valmistuksesta ja rehulainsäädännöstä.
 
Opettajina toimivat mm. suomen huippuravitsemusneuvojat, tietokirjailijat, rehuvalmistajat, tutkijat ja eläinlääkärit. Kerron mielelläni lisää koulutuksesta siitä kiinnostuneille.
 
Koulutuksen kautta pystyn suunnittelemaan toimivan ruokavalion sekä teollisista valmisteista että muista ruokintatavoista. Voimme myös tarkastella nykyisen ruokavalion sopivuutta esim. saako koira riittävästi kaikkia kivennäis- ja hivenaineita.
 
Erikoistilanteista voisin olla avuksi myös
  • painonpudotuksessa
  • harrastavan koiran ruokavalion optimoimisessa
  • seniorikoiran ruokavalion suunnittelussa
  • tiineen tai imettävän koiran ruokavalion tarkastelussa
  • eliminaatiodieetin suunnittelussa
Jos sinulla olisi mielenkiintoa edetä yhdessä kohti koirasi parempaa ruokavaliota
 
ota yhteyttä osoitteeseen info@elaintenhoitaja.com ja kerro tilanteestanne!
 
Huom! Koirasi vaatiessa erikoisruokavaliota, jonkin sairauden johdosta esim. munuaisten vajaatoiminta ohjaan sinut mielelläni tähän erikoistuneiden ammattilaisten pariin.
 
 
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille ?
 
 
 
 			

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.