Ravitsemusneuvonta

Vappu & Vinski
 
Hei kaikki 🍁,
 
Opintoni ovat edenneet siihen vaiheeseen, että pääsen aloittamaan koirien ruokinnan lisäopintokokonaisuuden 50 osp Taitotalossa (ent.Amiedu) 9/2020. Opettajina toimivat suomen huippuravitsemusneuvojat, tietokirjailijat ja eläinlääkärit. Kerron mielelläni lisää koulutuksesta siitä kiinnostuneille.
 
Haluaisin tarjota muutamalle valitulle seuraajalleni loistavaa mahdollisuutta koirasi hyvinvoinnin lisäämiseen ruokavalion tarkastelun/suunnittelun kautta.
 
Toiveena olisi löytää eri tilanteissa olevia koiria, joilla voisi olla haasteena esim. painonpudotus, harrastavan koiran ruokavalion optimoiminen, laihan koiran lihasten kasvatus ym. Tämä ei kuitenkaan ole vaatimus, vaan hakemuksen voi laittaa, vaikka erityistä muutostarvetta ei olisikaan tiedossa.
 
Valitettavasti ainoastaan erikoisruokavaliota tarvitsevat koirat ovat tässä vaiheessa opintoja poissuljettuja ja lähtökohtana olisi, että koira on perusterve.
 
Jos sinulla olisi mielenkiintoa ja kärsivällisyyttä edetä opintojeni tahdissa kohti koirasi parempaa ruokavaliota
ota yhteyttä osoitteeseen info@elaintenhoitaja.com ja kerro tilanteestanne!
 
Omistajalta edellytetään muutamien tehtävien suorittamista, livetapaamisia sekä näiden dokumentoinnin sallimista (kuvat, videot, kirjallinen aineisto).
 
Toivon, että kevään 2021 aikana olisin saannut tämän opintokokonaisuuden valmiiksi ja pystyisin toimimaan myös koirien ravitsemusneuvojana.
 
 
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille 🍁
 
 
 
 			

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.