Lomahoito ja ulkoilutus

SAMSUNG CSC

Huom! Tällä hetkellä tarjoan ainoastaan eläinten päivähoitoapua sekä maksimissaan yhden yön hoitoa (max.30h), sillä kotona minua kaipailee myös v.2021 syntynyt tyttö. 

Tarjoan joustavaa ja monipuolista eläintenhoitopalvelua pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla ammattitaidolla toteutettuna ja omistajan sekä lemmikin tarpeisiin yksilöitynä.

Tavoitteenani on ollut luoda lyhyiden poissaolojen ajaksi all inclusive-palvelu (eläimet ja koti) asiakkailleni.

Lyhimmillään hoito on n.tunnin pituinen ja pisimmillään reilun vuorokauden. Voin tulla esimerkiksi antamaan lemmikille lääkkeen, ruokkimaan ja ulkoilemaan sen kanssa, siivoamaan häkin, tarkistamaan leikkaushaavan kunnon, pesemään eläimen tai vain pitämään sille seuraa pitkän yksinolon aikana.

Lähtökohtaisesti tulen aina asiakkaan luokse hoidon ajaksi. Olen kokenut tämän kaikille helpoimmaksi. Lemmikkiä ei tarvitse kuljettaa mihinkään ja eläimelle koituu mahdollisimman vähän stressiä ympäristön pysyessä samana.

Tällöin huolehdin myös mahdollisesta kodin siivouksesta, postin hausta, kukkien hyvinvoinnista ja muusta mahdollisesta yhdessä sovitusta kotitaloustyöstä – saatte myös samalla kodinvahdin. Voitte hakea kotitalousvähennystä palveluistani.

Poikkeustapauksissa voin myös ottaa hoidokit meille, tällöin kotitalousvähennystä ei voi hakea ja hinnaston päälle veloitetaan siivouslisä (30€). Asiakas myös vastaa mahdollisista eläinten aiheuttamista vahingoista ja on näin ollen vahingon sattuessa korvausvelvollinen. Huomioithan, että kotona majailee myös taapero.

Vankan kokemukseni ja kattavien vakuutuksieni johdosta teidän ei tarvitse kantaa huolta lomanne aikana kotinne tai rakkaiden lemmikkienne hyvinvoinnista.

Kotona on kaikki hyvin.<3

Lähtöhinta yhden koiran päivähoidolle on 75€.

Käykää myös tutustumassa artikkeleihin ”Huomioithan nämä asiat” & ”Seuraava askel” !