Lomahoito ja ulkoilutus

SAMSUNG CSC

Tarjoan joustavaa ja monipuolista eläintenhoitopalvelua pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla ammattitaidolla toteutettuna ja omistajan sekä lemmikin tarpeisiin yksilöitynä.

Tavoitteenani on ollut luoda lyhyiden ja pidempien poissaolojen ajaksi all inclusive-palvelu (eläimet ja koti) asiakkailleni.

Lyhimmillään hoito on n.tunnin pituinen ja pisimmillään 1,5 viikkoa. Lähtökohtaisesti tulen aina asiakkaan luokse hoidon ajaksi. Olen kokenut tämän kaikille helpoimmaksi. Lemmikkiä ei tarvitse kuljettaa mihinkään ja eläimelle koituu mahdollisimman vähän stressiä ympäristön pysyessä samana.

Tällöin huolehdin myös kodin siivouksesta, postin hausta, kukkien hyvinvoinnista ja muusta mahdollisesta yhdessä sovitusta kotitaloustyöstä – saatte myös samalla kodinvahdin. Voitte hakea kotitalousvähennystä palveluistani.

Poikkeustapauksissa voin myös ottaa hoidokit meille, tällöin kotitalousvähennystä ei voi hakea ja hinnaston päälle veloitetaan siivouslisä (30€). Asiakas myös vastaa mahdollisista eläinten aiheuttamista vahingoista ja on näin ollen vahingon sattuessa korvausvelvollinen.

Vankan kokemukseni ja kattavien vakuutuksieni johdosta teidän ei tarvitse kantaa huolta lomanne aikana kotinne tai rakkaiden lemmikkienne hyvinvoinnista.

Kotona on kaikki hyvin.<3

Käykää myös tutustumassa artikkeleihin ”Huomioithan nämä asiat” & ”Seuraava askel” !