Uusi työjärjestely

yerppa

Hei taas!

Ja iloisia uutisia! Pääsen töissä osallistumaan työaikakokeiluun, jossa teen töitä vain vuoroviikoin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että toistaiseksi olen vapaalla aina parittomat viikot. Tämä on edelleen työaikakokeilu ja olen firman armoilla keston suhteen. En voi siis taata, että esim. 6kk:n päähän sovitulla asumiskeikalla en tee yhtään työpäivää. Firma on sanonut antavansa reilun varoitusajan, jos kokeilu päätetään lopettaa.

Käytännössä parillisilla viikoilla olen siis vaihtelevasti töissä. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että olen kaikki seitsemän päivää varattuna tai en näille viikoille voisi eläinkeikkoja ottaa. Silloin käyn vain normaalisti itse vuorotöissä.

Työvuororakennemuutoksesta johtuen en lähtökohtaisesti ota yli viikon asumisia. Jos teillä esiintyy tarve viikkoa pidemmälle hoidolle, sovimme siitä tapauskohtaisesti. Ota siis yhteyttä ja katsotaan mitä voin tarjota!

Summa summarum, parittomat viikot olen pyhittänyt täysin eläintenhoidolle! Ei siis muuta kun puhelin käteen tai sähköpostia naputtamaan niin sovitaan eläimillenne luksushoito ja Teille omaa laatuaikaa haluamallanne tavalla ilman huolen häivää tai huonoa omaatuntoa – kotona on kaikki hyvin <3

Aurinkoisin terveisin,

Sanna